25 november, de geboortedag van …

Steven de Jongh (1973)

Ik kon bij het NK in Rotterdam van dit jaar wel met hem meevoelen. De snelste sprinter van de Rabobank-ploeg werd opgeofferd aan het ploegbelang. Maar het liep faliekant verkeerd af voor de sterkste ploeg van Nederland. Het rood-wit-blauw kwam niet in die ploeg terecht maar bij Leon van Bon van Davitamon-Lotto. Steven lachte op het erepodium als een boer met kiespijn. Volgend jaar rijdt hij voor QuickStep-Innergetic. Als hij daar aan het ploegbelang wordt opgeofferd is er altijd nog Boonen om het af te maken. Succes in België, Steven!

Lees ook:Winnaar van het boek ‘De Ronde van Boogerd’
Lees ook:Kans op Nederlands succes gering in Vuelta 2015
Lees ook:Voorbeschouwing Ronde van Vlaanderen 2016
Lees ook:Einde wielercarrière Davide Rebellin nabij
Lees ook:Vijf renners die goed gaan presteren in 2016

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>