Discovery trekt weer een ‘besmette’ renner aan

De Amerikaanse Discovery ploeg heeft zich niets aangetrokken van alle kritiek die het kreeg na de transfer van Ivan Basso. Vandaag werd bevestigd dat de Spanjaard Alberto Contador de komende twee seizoenen deel uit gaat maken van de Amerikaanse formatie. Contador komt van Astana/Liberty Seguros en was een van de renners die genoemd werd in de Spaanse dopingaffaire.

Aan de vooravond van een nieuw wielerseizoen is het te hopen dat binnenkort de sport zelf de verhalen over het randgebeuren verdrijft. De verwachting in de wielerwereld is echter dat het laatste woord over de zaak Fuentes nog niet gezegd is. Tour-organisator ASO waarschuwt al dat Ivan Basso en Jan Ullrich ook tijdens de volgende Tour wel eens zouden ontbreken. Wordt ongetwijfeld vervolgd …

Lees ook:Trek contracteert Mollema
Lees ook:Giro 2015: Voorbeschouwing etappe 18: Parcours en favorieten
Lees ook:Contador neemt rood over na valpartij Quintana
Lees ook:Vrijheid op de fiets niet altijd en overal vanzelfsprekend
Lees ook:Voorbeschouwing Vuelta a Espana 2014 en alles wat u moet weten!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>