Discovery trekt weer een ‘besmette’ renner aan

De Amerikaanse Discovery ploeg heeft zich niets aangetrokken van alle kritiek die het kreeg na de transfer van Ivan Basso. Vandaag werd bevestigd dat de Spanjaard Alberto Contador de komende twee seizoenen deel uit gaat maken van de Amerikaanse formatie. Contador komt van Astana/Liberty Seguros en was een van de renners die genoemd werd in de Spaanse dopingaffaire.

Aan de vooravond van een nieuw wielerseizoen is het te hopen dat binnenkort de sport zelf de verhalen over het randgebeuren verdrijft. De verwachting in de wielerwereld is echter dat het laatste woord over de zaak Fuentes nog niet gezegd is. Tour-organisator ASO waarschuwt al dat Ivan Basso en Jan Ullrich ook tijdens de volgende Tour wel eens zouden ontbreken. Wordt ongetwijfeld vervolgd …

Lees ook:Bitemojo self-guided foodtours: een review
Lees ook:ALO Drinks: Heerlijk voor na het wielrennen
Lees ook:Waarom geeft mijn fietsaccu steeds minder lang ondersteuning?
Lees ook:Zwift levert renner profcontract op
Lees ook:SKS Germany RideAir: Niet meer pompen onderweg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>