Valverde mogelijk 2 jaar geschorst

Valverde

Valverde

Het Italiaans Olympisch Comité wil Alejandro Valverde voor twee jaar schorsen. Aanklager Ettore Torri heeft een schorsing van twee jaar geëist naar aanleiding van zijn betrokkenheid bij de Fuentes-affaire. Volgens het CONI is bloed dat bij Valverde is afgenomen gelijk aan bloed dat gevonden is bij een huiszoeking bij Fuentes. Daarnaast beschikken zij over documenten die bewijzen dat Valverde geld aan Fuentes heeft over gemaakt. De bewijzen blijven zich opstapelen tegen Valverde. Waarom doet zijn ploeg hier niets mee?

Lees ook:Gran Fondo Dead Sea: Koersen in een land met een imagoprobleem
Lees ook:Waarom dit de meest verschrikkelijke Tour de France sinds tijdperk Armstrong was
Lees ook:Trekz Titanium maakt fietsen met muziek veilig
Lees ook:De Airworx Plus 10.0: Robuust en luxueus
Lees ook:Nooit meer lang zoeken, altijd de beste prijs!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>