Valverde mogelijk 2 jaar geschorst

Valverde

Valverde

Het Italiaans Olympisch Comité wil Alejandro Valverde voor twee jaar schorsen. Aanklager Ettore Torri heeft een schorsing van twee jaar geëist naar aanleiding van zijn betrokkenheid bij de Fuentes-affaire. Volgens het CONI is bloed dat bij Valverde is afgenomen gelijk aan bloed dat gevonden is bij een huiszoeking bij Fuentes. Daarnaast beschikken zij over documenten die bewijzen dat Valverde geld aan Fuentes heeft over gemaakt. De bewijzen blijven zich opstapelen tegen Valverde. Waarom doet zijn ploeg hier niets mee?

Lees ook:Voorbeschouwing slottijdrit Vuelta a Espana 2014 en alles wat u moet weten!
Lees ook:Voorbeschouwing Luik-Bastenaken-Luik 2015
Lees ook:Mollema tweede in Clásica San Sebastián
Lees ook:Valverde opnieuw leider na overwinning in Vuelta
Lees ook:Win-actie! Win vrijkaarten voor de Bike MOTION Benelux!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>