Valverde mogelijk 2 jaar geschorst

Valverde

Valverde

Het Italiaans Olympisch Comité wil Alejandro Valverde voor twee jaar schorsen. Aanklager Ettore Torri heeft een schorsing van twee jaar geëist naar aanleiding van zijn betrokkenheid bij de Fuentes-affaire. Volgens het CONI is bloed dat bij Valverde is afgenomen gelijk aan bloed dat gevonden is bij een huiszoeking bij Fuentes. Daarnaast beschikken zij over documenten die bewijzen dat Valverde geld aan Fuentes heeft over gemaakt. De bewijzen blijven zich opstapelen tegen Valverde. Waarom doet zijn ploeg hier niets mee?

Lees ook:Favorieten WK wielrennen 2016 in Qatar
Lees ook:Gran Fondo Dead Sea: Koersen in een land met een imagoprobleem
Lees ook:Een rugzak voor tijdens het wielrennen: wel of niet doen?
Lees ook:Nooit meer lang zoeken, altijd de beste prijs!
Lees ook:Powerbanks, de oplossing voor onderweg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>