Bos weg bij Rabobank

Bos vertrekt

Het grote nieuws van vandaag is niet of Gesink vandaag de dag door komt in de Vuelta, maar dat Bos vertrekt bij Rabobank. De Nederlander – die dit seizoen uitkwam in de Continental ploeg van Rabobank – heeft een aanbod van zijn werkgever naast zich neergelegd. Bos zou komend seizoen de overstap maken naar de ProTour-formatie van Rabobank. De leiding van de ploeg kan niet garranderen da Bos aan de start verschijnt in 1 van de 3 grote rondes. Jammer voor Rabobank? Nee, juist goed. Nu hoeven ze geen keuze meer te makenvoor sprints en/of klassement. In 2010kan de ploeg volledig worden ingericht naar de wensen van Gesink. Vol voor het klassement gaan! En Theo Bos, is dit het einde van zijn nog prille loopbaan op de weg? Nee, de breuk is ook alleen maar goed voor Bos. Hij moet naar een ploeg die bereid is een mooie trein voor hem in te richten. Ook in het wielrennen gaat het meer en meerm specialiseren. Niet alleen als renner, maar ook als ploeg.

Lees ook:Trekz Titanium maakt fietsen met muziek veilig
Lees ook:Bitemojo self-guided foodtours: een review
Lees ook:ALO Drinks: Heerlijk voor na het wielrennen
Lees ook:Garmin Edge 820 combineert 520 en 1000 in één model
Lees ook:Waarom geeft mijn fietsaccu steeds minder lang ondersteuning?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bos weg bij Rabobank

  1. Bas

    Het grote nieuws vandaag dat komisch duo Mart en Maarten de valpartij in de finale VOLKOMEN gemist hebben… pas bij het naar binnen lopen van enkele bebloede renners begon het de hh te dagen. En toen waren er pakweg al 2 herhalingen voorbij. Vuilnisman: kunnen deze ZAKKEN nu ook eindelijk eens mee? Het begint zo onderhand behoorlijk te stinken!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>