Vos slaat direct toe in 1e WB-wedstrijd

Marianne Vos heeft in de eerste wereldbekerwedstrijd direct laten zien wie de beste is. Onze landgenote schreef op overtuigende wijze de Trofeo Binda op haar naam, door de sprint van een kleine kopgroep te winnen.  Een andere Nederlandse, Martine Bras, werd keurig tweede. De twee maakten deel uit van een eerste groep van een tiental wielrensters. De derde plaats was voor de Zweedse Emma Johansson. Andrea Bosman passeerde op 14 seconden als elfde de streep. Vos wist deze koers ook vorig jaar op haar naam te schrijven en richt nu al haar pijlen op de Ronde van Vlaanderen, volgende week zondag.

Uitslag Trofeo Binda
1. Marianne Vos
2. Martine Bras

3. Emma Johansson
4. Ruth Corset
5. Noemi Cantele
6. Nicole Cooke
7. Elena Berlato
8. Judith Arndt
9. Tatiana Guderzo
10. Olga Zabelinskaya
Volledige uitslag (PDF)

Lees ook:Zwift levert renner profcontract op
Lees ook:ALO Drinks: Heerlijk voor na het wielrennen
Lees ook:Garmin Edge 820 combineert 520 en 1000 in één model
Lees ook:SKS Germany RideAir: Niet meer pompen onderweg
Lees ook:De Airworx Plus 10.0: Robuust en luxueus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>