Samuel Sánchez tekent bij BMC

De noodkreet van Samuel Sánchez eind januari heeft de BMC-formatie doen ontwaken. “Als ik binnen vijftien dagen geen ploeg heb, stop ik met wielrennen”, was de kreet van de Spanjaard die zonder ploeg kwam te zitten na de opheffing van Euskatel-Euskadi. BMC Racing Team weerhoudt hem daar nu van en Sánchez is dit seizoen te zien in de zwart-wit rode kleding van de Zwitserse ploeg.

BMC wil met Sánchez de Waalse klassiekers en minimaal één grote ronde rijden. Gezien het palmares van de Spanjaard kan Sánchez met een goede vorm zeker als een favoriet worden beschouwd. De ex-olympisch kampioen van 2004 heeft meerdere keren op het podium gestaan in grote rondes. Daarnaast won hij in 2011 de bolletjestrui in de grootste ronde van de wereld.

Naast presteren hoopt Sánchez ook zijn ervaringen te kunnen delen met jonge renners.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>