257 kandidates voor podiummeisje Ronde van Vlaanderen (+foto’s)

257 vrouwen hebben zich kandidaat gesteld om podiummeisje te worden bij de aankomende Ronde van Vlaanderen. Blijkbaar zijn ze niet geschrokken van taferelen die Peter Sagan uithaalde bij de voorgaande editie.

Sagan kneep vorig jaar in de kont van een van de podiumdames. Na hevige kritiek van de buitenwereld bood de Slowaak zijn excuses aan.

De 257 kandidaten worden deze week door een vakjury gekeurd. De beste tien kandidates komen uiteindelijk in aanmerking voor deze prachtige functie.  Deze meiden worden onder andere beproefd op kennis over de wielersport maar moeten ook hun charmes tonen op het podium. De gelukkige renner die alle kussen in ontvangst mag nemen tijdens de proef is de Belg Stijn Vandenbergh.

Bekijk hier de kandidates

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>