BMC start uitstekend in Dubai

De eerste etappe in Dubai Tour is gewonnen door Taylor Phinney.

Daarmee pakte Phinney ook direct de leiderstrui. Op het tien kilometer lange parcours was de Amerikaan de snelste. Zijn ploeggenoot uit Cummings werd op twaalf seconden tweede. Hansen van Garmin-Sharp maakte het podium compleet.

Tony Martin (vierde) en Fabian Cancellara (vijfde) vielen net buiten de prijzen.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>