Sander Helven wint openingsrit Ster van Bessèges

Sander Helven heeft de eerste etappe gewonnen in de Ster van Bessèges. De Belg was de snelste van een kopgroep van zes en boekte daarmee zijn eerste profzege. De renner bezorgde zijn team, Topsport Vlaanderen, alweer de tweede overwinning dit seizoen. Kenneth Vanbilsen won namelijk in de Grand Prix de la Marseillaise. De Ster van Bessèges duurt tot en met 9 februari.

 

Lees ook:Bitemojo self-guided foodtours: een review
Lees ook:Zwift levert renner profcontract op
Lees ook:Trekz Titanium maakt fietsen met muziek veilig
Lees ook:SKS Germany RideAir: Niet meer pompen onderweg
Lees ook:Waarom geeft mijn fietsaccu steeds minder lang ondersteuning?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>