Sander Helven wint openingsrit Ster van Bessèges

Sander Helven heeft de eerste etappe gewonnen in de Ster van Bessèges. De Belg was de snelste van een kopgroep van zes en boekte daarmee zijn eerste profzege. De renner bezorgde zijn team, Topsport Vlaanderen, alweer de tweede overwinning dit seizoen. Kenneth Vanbilsen won namelijk in de Grand Prix de la Marseillaise. De Ster van Bessèges duurt tot en met 9 februari.

 

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>