Bauke Mollema Gronings sportman van het jaar

Bauke Mollema is verkozen tot Gronings sportman van het jaar 2013. De Belkin-renner dankt deze titel onder andere aan zijn optredens in de Tour (6de in het algemeen klassement) en in de Vuelta (ritzege). De andere genomineerden waren Alexander Brouwer (beachvolleybal) en Kim Polling (judo)

Ook dit jaar richt Mollema zich op de Tour de France.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>