Ludvigsson slaat dubbelslag in Ster van Bessèges

Team Giant-Shimano is uitstekend aan het nieuwe seizoen begonnen. Kittel zorgde al voor overwinningen en vandaag heeft Tobias Ludvigsson voor een zege bezorgd. De talentvolle Scandinaviër was de beste in de afsluitende tijdrit. Jerome Coppel en Sonny Colbrelli moesten genoegen nemen met plek twee en drie. De Zweed mocht niet alleen genieten van de ritwinst; hij pakte ook de eindzege ten koste van Sander Helven. De Belg kon zijn leiding in het algemeen klassement, die hij in rit 1 van de etappekoers gepakt had,  niet behouden.

 

Uitslagen:

 

 

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>