Greipel op hoogste schavot, Bos derde (+uitslagen & video)

André Greipel heeft de vijfde etappe van de Tour of Qatar 2014 op zijn palmares bijgeschreven. De Duitser with Aidis Kruopis en Theo Bos te verslaan. Niki Terpstra heeft met nog één rit voor de boeg nog steeds bezit over de gouden leiderstrui.

Vier renners kozen het hazenpad begin van de wedstrijd. Stijn Devolder, Vladimir Isaychev, Patrick Gretsch en Daniel Schorn. Daarmee waren twee nationale kampioenen vertegenwoordigd in de kopgroep namelijk de Belg Devolder en de Rus Isaychev. De vier renners kregen maximaal vier minuten.

In en om de finishplaats werden twee plaatselijke rondes verreden. Op zeven kilometer voor de finish werd het kwartet teruggepakt door het peloton. Lotto-Belisol leidde Greipel vervolgens naar de zege. Niki Terpstra zat keurig in het peloton.

De rit op Niki Terpstra’s Strava

Uitslagen:

Video:

 

 

 

Lees ook:Trekz Titanium maakt fietsen met muziek veilig
Lees ook:SKS Germany RideAir: Niet meer pompen onderweg
Lees ook:Waarom geeft mijn fietsaccu steeds minder lang ondersteuning?
Lees ook:Bitemojo self-guided foodtours: een review
Lees ook:Zwift levert renner profcontract op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>