Kruijswijk maakt rentree in de Algarve

Zes Nederlanders zullen te zien zijn in de groene kleuren van Belkin tijdens de rittenkoers Volta ao Algarve. De Belgen Sep Vanmarcke en Maarten Wynants maken de selectie voltallig. Wilco Kelderman wordt gezien als kopman van het team.

Kruijswijk werd afgelopen september geopereerd aan zijn liesslagader. De revalidatie ging voorspoedig: “ik heb weinig tegenslagen gekend en hard kunnen trainen. Ik ben benieuwd waar ik nu sta,” aldus de Nederlander, “ik heb er super veel zin in! Het koersen begint weer echt te kriebelen.”

Wilco Kelderman eindigde vorig jaar als vijftiende. Met een schuin oog op het parcours denkt de Nederlander beter te kunnen presteren dan vorig jaar.

De Volta oa Algarve duurt van 19 tot 23 februari.

Selectie Belkin Pro Cycling Team voor Volta oa Algarve:


Marc Goos
Wilco Kelderman
Tom Leezer
Rick Flens
Steven Kruijswijk
Bram Tankink
Sep Vanmarcke
Maarten Wynants

 

Startlijst van de andere ploegen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>