Sven Kramer verliest

Bauke Mollema laat Kramer achter zich
Foto: Bauke Mollema

Sven Kramer is vandaag geen Olympisch kampioen geworden op de 10 kilometer in Sochi. Het is absoluut niet de eerste keer dat Kramer verliest.

Vroeger was Kramer ook actief in wedstrijden op de weg. Tijdens deze wedstrijden was de Fries niet altijd de beste. Vorige week plaatste de Groningse wielrenner Bauke Mollema foto’s waar hij de Fries achter zich liet op het asfalt.

“Ik ken maar één persoon die Sven Kramer zou kunnen kloppen”, laat Belkin-renner Mollema via Twitter weten. De nummer 6 van de Tour de France plaatste er een foto bij waarop Mollema juichend over de finish komt, terwijl Kramer op de achtergrond duidelijk tekort komt.

“Dat zijn geen grappen vriend”, laat Kramer in een reactie lachend weten.

“Ik heb ook nog een mooie van podium”, lacht Mollema. “Heel veel succes dinsdag!”

 

Bauke Mollema en Sven Kramer op het podium Foto: Bauke Mollema

 

 

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>