Ciolek wint spannende finale van Hofland in Ruta del Sol (+uitslagen en video)

Gerald Ciolek heeft in de vierde etappe in de Ruta del Sol de Belg Roy Jans en de Nederlander Moreno Hofland in een spannend sprintduel afgetroefd. Jans stak zijn handen in de lucht maar uiteindelijk werd Ciolek toch als winnaar aangeduid.

De Nederlander Martijn Tusveld en de Belg Edward Theuns waren deel van een vierkoppige kopgroep. Zoals zo vaak in het wielrennen zou de kopgroep niet voor de overwinning gaan strijden. Fábio Silvestre zag het nutteloze van de aanvalspoging al gauw in. Hierdoor bleven er drie vluchters over.

De sprint werd ontsierd door een valpartij drie kilometer voor de streep. De Nederlander Laurens ten Dam was het bekendste slachtoffer. De sprint zelf was ongelooflijk spannend en werd uiteindelijk gewonnen door de Duitser Ciolek. Bekijk hieronder de beelden!

 

Uitslagen:

Video:

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>