WK Wielrennen 2015 voor kasseienvreters

Profiel en route WK Wielrennen 2015

Het parcours van het WK Wielrennen gaat in het Amerikaanse Richmond in 2015 deels over kasseien en kent een finale met drie hellingen. Dat maakte het organisatiecomité vandaag bekend.

Het WK wordt in 2015 gehouden op een technisch parcours. De totale afstand van het WK is nog onbekend. Halverwege de lokale omloop van 16,5 kilometer ligt een kasseienstrook. Daarnaast zijn er drie hellingen in het parcours opgenomen. De 250 meter lange beklimming bij Libby Hill Park is geplaveid met kasseien. De 110 meter beklimming van de 23rd Street kent een maximum stijgingspercentage van 20%, kent smalle, bochtige straten en gaat deels over kasseien.  Na de 350 meter lange beklimming van Governor Street volgt er een gedeelte van 680 meter vals plat tot aan de finishlijn.

Meer informatie, klik hier.

 

 

Lees ook:Bitemojo self-guided foodtours: een review
Lees ook:ALO Drinks: Heerlijk voor na het wielrennen
Lees ook:De Airworx Plus 10.0: Robuust en luxueus
Lees ook:SKS Germany RideAir: Niet meer pompen onderweg
Lees ook:Garmin Edge 820 combineert 520 en 1000 in één model

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>