Hoogerland met Androni in Amstel Gold Race 2014?

Androni Giocatolli-Venezuela, Topsport-Vlaanderen, IAM Cycling en CCC Polsat staan dit jaar aan de start van de Amstel Gold Race. Het viertal krijgt van koersdirecteur Leo van Vliet een wildcard. De overige twee wildcards worden later vergeven.

Nederlands kampioen Johnny Hoogerland kan dankzij een uitnodiging voor zijn ploeg, het Italiaanse ProContinentale Androni-Giocatolli, deelnemen aan de Amstel Gold Race die dit jaar verreden zal worden op 20 april.

Vorig jaar ging de overwinning naar de Tsjech Roman Kreuziger.

Amstel Gold Race 2013:

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>