Quintero pakt eerste etappe Langkawi

Duber Quintero heeft de eerste etappe van de Tour of Langkawi 2014 gewonnen. De 23-jarige Colombiaan was de beste van een vluchter van vier renners. Het peloton kwam ruim een minuut na Quintero over de streep. Andrea Guardini (Astana) won de sprint voor plek vijf. De Nederlander Kenny van Hummel (Androni Giocattoli-Venezuela) werd zevende.

Duber Quintero

Een kopgroep van vier renners, bestaande uit Jonathan Clarke (UnitedHealthcare), Duber Quintero (Colombia), Matthew Brammeier (Synergy Baku) en Choon Huat Goh (OCBC Singapore), kreeg vrijgeleide van het peloton. In de laatste kilometers wist Quintero weg te springen bij zijn medevluchters en de zege te grijpen.

Door zijn overwinning is Quintero de eerste leider van deze Tour of Langkawi, die nog tot volgende week zaterdag duurt.

Uitslag etappe:

Alle uitslagen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>