Griep kost Nederlander Dylan van Baarle het openingsweekend

De 21-jarige Nederlander Dylan van Baarle kan door ziekte niet starten in het Belgische openingsweekend. Dat maakte zijn team Garmin-Sharp donderdag bekend. De Australiër Steele Von Hoff werd opgetrommeld om de zieke Nederlander te vervangen.

De Nederlander sukkelde al enkele dagen met een verkoudheid. Nu is van Baarle ook nog grieperig geworden. Sportdirecteur Geert van Bondt betreurt de opgave van de Nederlander:  ‘Het is jammer dat hij forfait moet geven, want ik verwachtte veel van hem. Ik hoop dat onze belofte de competitie kan hervatten in de Driedaagse van West-Vlaanderen (7-9 maart). In zijn plaats rijdt Steele Von Hoff nu de Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne, want bij ons werkt iedere renner de dubbel af tijdens het openingsweekend in België.’

 

 

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>