Bos wint, Van Hummel derde in achtste etappe Langkawi

Theo Bos heeft ook de achtste etappe van de Tour of Langkawi op zijn naam geschreven. Voor Bos was het zijn derde zege in deze ronde. De renner van Belkin versloeg in de sprint Andrea Guardini (Astana) en landgenoot Kenny van Hummel (Androni Giocattoli).

De finale werd ontsierd door een valpartij twee kilometer voor de finish. Enkele sprinters hadden daardoor de aansluiting met het peloton verloren en konden niet meedingen om de prijzen. Team Belkin was niet bij de valpartij betrokken. Theo Bos werd weer uitstekend gelanceerd en pakte vrij gemakkelijk de overwinning.

 

Uitslagen:

Video:

 

Lees ook:Gran Fondo Dead Sea: Koersen in een land met een imagoprobleem
Lees ook:Video: De 32% van de slotklim Vuelta etappe 3
Lees ook:Favorieten WK wielrennen 2016 in Qatar
Lees ook:Powerbanks, de oplossing voor onderweg
Lees ook:Een rugzak voor tijdens het wielrennen: wel of niet doen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>