Moreno Hofland tot 2016 bij Belkin

Moreno Hofland heeft zijn contract bij het Belkin Pro Cycling Team verlengd. Dat meldt de ploeg op zijn website. De 22-jarige Hofland blijft nu tot en met 2016 bij Belkin.

De Nederlander presteerde dit seizoen al uitstekend met een tweede plaats in Kuurne-Brussel-Kuurne. Ploegleider Nico Verhoeven ziet veel potentie in Hofland en is daarom uiterst verheugd met de bijtekenen van de Nederlander.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>