Moreno Hofland wint tweede etappe Parijs-Nice, Lars Boom valt uit met elleboogbreuk

Moreno Hofland heeft alle gevestigde sprintkanonnen achter zich gelaten in de tweede rit in Parijs-Nice gewonnen. De jonge sprinter van Belkin versloeg in een langgerekte massasprint John Degenkolb en klassementsleider Nacer Bouhanni.

De kopgroep van de dag, bestaande uit het tweetal Delaplace en Saramontins, werden enkele kilometers voor de finish gegrepen door het peloton. Datzelfde peloton werd vervolgens opgeschrikt door een massale valpartij. Naast Lars Boom waren ook Gianni Meersman en Tyler Farrar betrokken bij de crash. Lars Boom, de Nederlandse renner van de Belkin-formatie liep daarbij een elleboogbreuk op en moet de wedstrijd geforceerd staken.

Uitslagen:

Video:

 

 

Lees ook:Zwift levert renner profcontract op
Lees ook:Trekz Titanium maakt fietsen met muziek veilig
Lees ook:Waarom geeft mijn fietsaccu steeds minder lang ondersteuning?
Lees ook:De Airworx Plus 10.0: Robuust en luxueus
Lees ook:Bitemojo self-guided foodtours: een review

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>