Degenkolb slaat dubbelslag in derde etappe Parijs-Nice

John Degenkolb heeft de derde etappe van Parijs-Nice op zijn palmares bijgeschreven. De renner van Giant-Shimano toonde zijn explosieve benen in de massaspurt en eindigde voor Matthew Goss en José Joaquin Rojas. De etappe eindigde op het circuit van Magny Cours. Giant-Shimano nam op het bochtige parcours het initiatief en lanceerde de Duitser naar de overwinning. Mede door zijn zege mag John Degenkolb eveneens pronken met de leiderstrui.

Uitslagen:

Video:

Lees ook:De Airworx Plus 10.0: Robuust en luxueus
Lees ook:Bitemojo self-guided foodtours: een review
Lees ook:Garmin Edge 820 combineert 520 en 1000 in één model
Lees ook:SKS Germany RideAir: Niet meer pompen onderweg
Lees ook:Trekz Titanium maakt fietsen met muziek veilig

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>