Pelucchi verrassende winnaar tweede etappe Tirreno-Adriatico 2014

Matteo Pelucchi heeft verrassend de tweede etappe in Tirreno-Adriatico gewonnen. De Italiaan van IAM Cycling wist in een ontregelde sprint Arnaud Démare in de slotmeters te passeren. Démare (FDJ.fr) werd nog wel tweede, voor André Greipel (Lotto-Belisol). Mark Cavendish blijft leider.

Op vier kilometer vochten alle sprinttreintjes zich naar de kop van het peloton. Op 2,5 kilometer, bij het oprijden van een rotonde, kwam Marcel Kittel ten val. De Duitser smeet zijn fiets weg en bleef verbijsterd staan. Zonder Marcel Kittel vertrokken de overige renners naar de slotkilometer, waarin Lampre-Merida en FDJ.fr het voortouw namen. Na een chaotische aanloop leek Arnaud Démare te winnen, maar in de slotmeters wist Pelucchi nog langszij te komen.

Uitslagen:

Video:

Lees ook:In welke provincie wonen de beste fietsers?
Lees ook:Nooit meer lang zoeken, altijd de beste prijs!
Lees ook:Trekz Titanium maakt fietsen met muziek veilig
Lees ook:Gran Fondo Dead Sea: Koersen in een land met een imagoprobleem
Lees ook:Waarom geeft mijn fietsaccu steeds minder lang ondersteuning?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>