Klassement Parijs-Nice 2014 voor Kelderman en Slagter in de prullenbak

Voor Wilco Kelderman en Tom-Jelte Slagter verliep de zesde dag van Parijs-Nice desastreus. De twee Nederlanders begonnen als de nummers drie en acht aan de etappe naar Fayence, maar door materiaalpech maakten zij een vrije val. De twee vertelden aan de NOS dat zij door een aanrijding in de aanloop naar de slotklim hun plannen in duigen zagen vallen. Kelderman verloor 41 seconden en staat nu als 21e op meer dan een minuut van klassementsleider Betancur. Slagter verloor 1:34 en is in de rangschikking als 26e terug te vinden. Zijn achterstand bedraagt 1:43.

Video van de etappe:

Reactie Slagter na zesde etappe:

Reactie Kelderman na zesde etappe:

Lees ook:SKS Germany RideAir: Niet meer pompen onderweg
Lees ook:Waarom geeft mijn fietsaccu steeds minder lang ondersteuning?
Lees ook:Garmin Edge 820 combineert 520 en 1000 in één model
Lees ook:Bitemojo self-guided foodtours: een review
Lees ook:De Airworx Plus 10.0: Robuust en luxueus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>