Contador schrijft vierde etappe Tirreno-Adriatico 2014 op palmares bij

De vierde etappe van Tirreno-Adriatico 2014 is gewonnen door Alberto Contador. Nairo Quintana eindigde op twee, Daniel Moreno derde.

Op de achttien kilometer lange slotklim probeerde Roman Kreuziger zijn voorsprong te verdedigen. Met nog één kilometer voor de boeg liet Kreuziger zich terugzakken in het uitgedunde peloton. Dat betekende dat er negen renners voor de dagzege konden gaan strijden. Richie Porte was de eerste die probeerde weg te rijden, 500 meter voor de finish. Alberto Contador was in staat om de aanval van de Australiër pareren. Even later ging de Spanjaard zelf in de aanval. De enige die mee kon komen was Nairo Quintana maar de Colombiaan was niet goed genoeg om zijn wiel eerder over de streep te drukken. Michal Kwiatkowski verloor tijd maar behield zijn leiderstrui.

Robert Gesink stapte vroeg in de etappe af. Lees hier waarom.

Uitslagen:

Video:

Lees ook:Zwift levert renner profcontract op
Lees ook:Trekz Titanium maakt fietsen met muziek veilig
Lees ook:ALO Drinks: Heerlijk voor na het wielrennen
Lees ook:Bitemojo self-guided foodtours: een review
Lees ook:Garmin Edge 820 combineert 520 en 1000 in één model

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>