Kenny Dehaes winnaar Nokere Koerse

Kenny Dehaes (Lotto-Belisol) heeft Nokere Koerse op zijn palmares bijgeschreven. De Belgische sprinter was op de Nokereberg nipt sneller dan Tom Van Asbroeck (Topsport Vlaandere-Baloise) en Nacer Bouhanni (FDJ). Het is voor Dehaes de tweede overwinning in korte tijd. Vorige week was de Belg de beste in de Ronde van Drenthe.

Kenny Dehaes

Gert Steegmans probeerde in de finale uit de kopgroep van de dag te demarreren. Hij kreeg Yves Lampaert met zich mee en de samenwerking was goed. Helaas voor het duo werden zij in de finale toch gegrepen door het peloton. Alles wees erop dat de renners op de Nokereberg mochten gaan sprinten voor de overwinning. Kenny Dehaes bleek over de beste sprintbenen te beschikken.

De beste Nederlander was Barry Markus. Hij eindigde als tiende.

Uitslagen:

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>