Ponzi pakt GP Nobili

Simone Ponzi heeft in zijn moederland de GP Nobili op zijn naam geschreven. De Italiaanse renner van Neri Sottoli won in Stresa na een wedstrijd van 187,5 kilometer de spurt van een groep van ongeveer 50 man. Hij volgt op de erelijst de Luxemburger Bob Jungels op.

In het eerste uur werd maar liefst 50,5 kilometer afgelegd. De ontsnapping van de dag liet dus even op zich wachten. Uiteindelijk slaagden vijf renners weg te rijden uit het peloton. Valverde voegde zich richting het eind van de eendagskoers bij de vluchters. In de finale kon niemand uit de kopgroep de Spanjaard volgen. Het peloton hield het tempo echter hoog en de vluchtpoging van Valverde eindigde acht kilometer voor de finish. De koers eindigde vervolgens in een massasprint. Simone Ponzi bleek de snelste.

Uitslagen:

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>