Belkin: ‘met Kelderman en Hofland in Volta Limburg Classic’

Belkin komt volgende week zaterdag met een sterke selectie aan de start van de Volta Limburg Classic. De Nederlandse WorldTour-formatie start onder andere met Moreno Hofland en Wilco Kelderman. Dat heeft de organisatie laten weten in een persbericht. Ook Paul Martens, de Duitse renner die vorig jaar derde werd, staat op de voorlopige deelnemerslijst van de wedstrijd die vroeger Hel van het Mergelland heette. Tot slot rijdt Belkin 5 april in eigen land met Laurens ten Dam, Steven Kruijswijk, Martijn Keijzer, Nick van der Lijke en Marc Goos. 

Selectie Belkin voor Volta Limburg Classic (5 april 2014)
 Laurens ten Dam
 Marc Goos
 Moreno Hofland
 Martijn Keijzer
 Wilco Kelderman
 Steven Kruijswijk
 Nick van der Lijke
 Paul Martens

Lees ook:Caja Rural en de ploegentijdrit in de Vuelta: Een kijkje achter de schermen
Lees ook:Garmin Edge 820 combineert 520 en 1000 in één model
Lees ook:De Airworx Plus 10.0: Robuust en luxueus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>