Sep Vanmarcke verlengt contract bij Belkin

Sep Vanmarcke heeft zijn contract bij Belkin Pro Cycling tot en met 2016 verlengd. “Team Belkin is voor mij de beste optie met het oog op mijn carrière”, aldus de Belg op de site van de Nederlandse ploeg. Vanmarcke is blij met het wederzijdse vertrouwen. Ploegleider Nico Verhoeven: “we hopen met Sep de Ronde van Vlaanderen of Parijs-Roubaix te winnen.” Die mogelijkheden zijn er want de Belg werd vorig jaar al tweede in de Franse kasseienklassieker.

 

Foto: Belkin Pro Cycling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>