Lars Boom fysiek in orde en start in de Ronde van Vlaanderen

Gisteren maakte Lars Boom zijn rentree in Gent-Wevelgem. Hij wist de koers zonder kleerscheuren uit te rijden en de valpartijen te ontwijken. Voor de Brabander was het zijn eerste wedstrijd na zijn val in Parijs-Nice, waarbij hij een breuk in zijn elleboog opliep. 

Voor Belkin en Boom zelf een teken om te constateren dat de Nederlander fysiek weer in orde is. Dat is belangrijk voor de ploeg met het oog op de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix. “Voor ons is Boom geen vraagteken voor de Ronde,” aldus ploegleider Nico Verhoeven.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>