Aflevering 5: Strava ‘club leaderboard’ winnaars week 13

Wielrennen.blog.nl zit natuurlijk op Strava. Hier kunt u als wielerliefhebber tegen andere wielerliefhebbers strijden om de eer. Dat kan op drie onderdelen: meeste kilometers van de week, langste rit van de week en meeste hoogtemeters van de week. Het podium van elke categorie vermelden wij elke week in deze rubriek! Wie waren vorige week de beste renners?

De meeste kilometers werden verreden door niemand minder dan Luis Lopez, 731.2 kilometer. Sergi Florenciano eindigde als tweede. Khanh Huynh pakte een knappe derde plek.

Luis Lopez was eveneens de beste in de categorie ‘langste rit’ met maar liefst 219.8 kilometer. Het podium werd compleet gemaakt door Khanh Huynh en Door Trapper.

Ook was Florenciano weer eens beste klimmer. Deze categorie won hij met overmacht. Meer dan 4700 meter werd er overwonnen in één week! Bob Streuntjes eindigde op een tweede plaats en Luis Lopez als derde!

Denkt u dat u het podium kan halen deze week? Klik hier!

Last Week’s Leaders

Distance Longest Ride Climbing
 Luis Lopez
731.2 km

 Luis Lopez

219.8 km

 sergi florenciano

4,729 m

 sergi florenciano

379.6 km

 Khanh Huynh

164.6 km

 Bob Streutjens

2,708 m

 Khanh Huynh

374.2 km

 Door Trapper

130.5 km

 Luis Lopez

2,483 m

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>