Modolo wederom de sterkste in Driedaagse de Panne, Van Hummel derde (+beeld)

De Italiaan Sacha Modolo heeft na de tweede etappe ook in de ochtendrit van de Driedaagse De Panne-Koksijde naar de zege gespurt. De 26-jarige renner van Lampre-Merida toonde zich andermaal de snelste in de eindsprint na een korte rit van 109,7 kilometer. Zijn landgenoot Andrea Guardini (Astana Pro Team) strandde op een tweede plaats voor de Nederlander Kenny van Hummel (Androni Giocattoli-Venezuela).

Vanmiddag zal de Driedaagse De Panne-Koksijde worden afgesloten met een 14,3 kilometer lange individuele tijdrit rond De Panne. De Belgische klassementsleider Gert Steegmans (Omega Pharma-Quickstep) zal om 16:29 uur als laatste van start gaan.

 

Voor de starttijden van de afsluitende tijdrit, klik hier.

 

 

Uitslagen:

Video:

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>