Twee uit twee voor Kirsten Wild in Energiewacht Tour

Kirsten Wild heeft opnieuw een etappezege geboekt in de Energiewacht Tour.

Nadat de Nederlandse gister de eerste etappe op haar palmares wist bij te schrijven, won Wild vandaag ook de tweede etappe. De wielrenster van Giant-Shimano was in de rit over ruim 116 kilometer met start en aankomst in Wedde de snelste in de massasprint.

Barbara Guarischi eindigde als tweede. Lizzie Armitstead, gisteren nog goed voor een tweede plek, moest genoegen nemen met plek drie. Doordat Wild woensdag de openingsrit ook al had gewonnen, verstevigde ze door de zege in Wedde haar leidende positie in het klassement.

Drie renners vielen vandaag uit vanwege een valpartij. Maria Confalonieri, Linnea Sjoblom en Katrhryn Donovan zullen niet meer aan de start verschijnen.

 

Uitslagen:

Video:

Later

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>