Brand grijpt ritzege en leiderstrui in vierde etappe Energiewacht tour

Lucinda Brand heeft een dubbelslag geslagen in de vierde etappe van de Energiewacht Tour.

De Nederlandse ontsnapte een kleine 25 kilometer voor de finish en kwam solerend, met meer dan één minuut voorsprong op het achtervolgende groepje, solerend over de finish. De renster van Rabo-Liv nam ook de leiderstrui over van landgenote Vera Koedooder.Koedooder wist haar leidende positie in het algemeen klassement niet vast te houden nadat zij gisteren een dubbelslag sloeg. Koedooder maakte deel uit van het achtervolgende groepje waar de Belgische Jolien D’Hoore in de sprint tweede werd. Lizzie Armitstead eindigde als derde.

Morgen staat de slotetappe van de Energiewacht Tour 2014 op het programma. Lucinda Brand zal proberen haar leidende positie te behouden. De Nederlandse heeft 32 seconden voorsprong op Koedooder.

Uitslagen:

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>