Horner’s voorbereiding aan duigen na ongeval in training

Chris Horner is na een ongeval opgenomen in het ziekenhuis. De 42-jarige Amerikaan is vermoedelijk tijdens een training nabij het Italiaanse Lecco aangereden door een auto, zo meldt zijn werkgever Lampre-Merida.

Horner brak vier ribbe en heeft een klaplong. Daarnaast heeft hij snijwonden aan zijn hoofd. Het is nog onbekend hoe lang hij buiten strijd zal zijn. Aanvankelijk zou hij volgende maand de Giro d’Italia gaan rijden.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>