Martin en Contador juichen in Ronde van het Baskenland (+beeld)

Tempobeul Tony Martin uit Duitsland heeft de afsluitende tijdrit van de Ronde van het Baskenland op zijn palmares bijgeschreven. Het was de tweede overwinning voor de wereldkampioen tijdrijden in Spanje deze week. Alberto Contador eindigde als tweede en Michal Kwiatkowski als derde. Beste Nederlander in de race tegen de klok was Tom Dumoulin met een zesde stek.

Contador zijn leidende positie in het algemeen klassement kwam totaal niet in gevaar. Sterker nog, hij vergrootte de voorsprong op zijn directe concurrenten. Kwiatkowski bleek “the best of the rest” na een week koersen in het Baskenland. Het podium werd compleet gemaakt door Jean-Christophe Peraud. Beste Nederlander in het algemeen klassement was Wout Poels met een tiende positie.

Uitslag slottijdrit:

Uitslag algemeen klassement:

Video laatste starters:

Video tijdrit Martin:

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>