Poels toch aan de start van AGR’14

Wout Poels

Wout Poels rijdt zondag toch in de Amstel Gold Race. Eerder zei hij zich nog te willen concentreren op de Waalse Pijl, die drie dagen later verreden wordt, maar gezien zijn goede vorm denkt hij beide koersen goed te kunnen zijn.

Sebastian Langeveld

Vorige week won Poels de koninginnenrit in de Ronde van het Baskenland. Dit geeft hem motivatie om toch mee te doen aan de meest prestigieuze klassieker in Nederland. Ook Sebastian Langeveld zal aan de start verschijnen.

Wielrennen.blog.nl komt binnenkort met een voorbeschouwing.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>