Belkin met vier Nederlanders van start in AGR

Belkin heeft de selectie voor de Amstel Gold Race bekend gemaakt. Bauke Mollema zal als kopman van de ploeg fungeren. Daarnaast zijn er drie andere Nederlanders geselecteerd: Laurens ten Dam, Jos van Emden en Bram Tankink. Met Mollema heeft de Nederlandse ploeg een renner in de gelederen die voor de overwinning kan gaan.

Het team bestaat verder uit de Fransman Jonathan Hivert, Paul Martens, Lars Petter Nordhaug en David Tanner.

Bauke Mollema denkt dat het een geweldige koers zal gaan worden. De Groninger eindigde de afgelopen twee jaar als tiende. Nu wil hij meer. Hij hoopt de fans, in samenwerking met zijn ploeg, een mooi resultaat te geven.

Wielrennen.blog.nl heeft inmiddels een voorbeschouwing gepubliceerd.

Selectie Belkin voor Amstel Gold Race (20-4)

flag-nl Laurens ten Dam
flag-nl Jos van Emden
flag-fr Jonathan Hivert
flag-de Paul Martens
flag-nl Bauke Mollema
flag-no Lars Petter Nordhaug
flag-nl Bram Tankink
flag-au David Tanner

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>