Belkin Pro Cycling met sterke sprinterploeg naar Köln

Belkin Pro Cycling zal aanstaande maandag met een sterke sprintersploeg starten in de Duitse eendagskoers Rund um Köln. Naast de Nederlandse kanonnen Moreno Hofland, Theo Bos en Barry Markus stelt Belkin nog drie landgenoten op: Dennis van Winden, Nick van der Lijke en Jetse Bol. Er reist eveneens een Australiër in de groene kleuren van de Nederlandse ploeg af: Graeme Brown. Belkin Pro Cycling stelt zeven renners op, terwijl er ruimte is voor acht.


Selectie Belkin Pro Cycling voor Rund um Köln
 Jetse Bol
 Theo Bos
 Graeme Brown
 Moreno Hofland
 Nick van der Lijke
 Barry Markus
 Dennis van Winden

Lees ook:SKS Germany RideAir: Niet meer pompen onderweg
Lees ook:De Airworx Plus 10.0: Robuust en luxueus
Lees ook:Zwift levert renner profcontract op
Lees ook:Trekz Titanium maakt fietsen met muziek veilig

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>