Aflevering 8: Strava ‘club leaderboard’ winnaars week 16

Wielrennen.blog.nl zit natuurlijk op Strava. Hier kunt u als wielerliefhebber tegen andere wielerliefhebbers strijden om de eer.

Dat kan op drie onderdelen: meeste kilometers van de week, langste rit van de week en meeste hoogtemeters van de week. Het podium van elke categorie vermelden wij elke week in deze rubriek! Wie waren vorige week de beste renners?

De meeste kilometers werden verreden door niemand minder dan onze columnist Peter Neyssen, 573.8 kilometer. Luis Lopez eindigde als tweede. Florenciano pakte een knappe derde plek.

Zander Leusveld was de beste in de categorie ‘langste rit’ met maar liefst 233.5 kilometer. Het podium werd compleet gemaakt door Peter Neyssen en Door Trapper.

Peter Neyssen was de beste klimmer. Deze categorie won hij met overmacht. Meer dan 8200 meter werd er overwonnen in één week! Sergi Florenciano eindigde op een tweede plaats en Khanh Huynh als derde!

Denkt u dat u het podium kan halen deze week? Klik hier!

Last Week’s Leaders

Distance Longest Ride Climbing
 Peter Neyssen

573.8 km
 Zander Leusveld

233.5 km
 Peter Neyssen

8,268 m
 Luis Lopez

464.4 km
 Peter Neyssen

179.4 km
 sergi florenciano

6,258 m
 sergi florenciano

438.8 km
 Door Trapper

176.7 km
 Khanh Huynh

3,346 m

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>