Vandewalle domineert opnieuw Belgisch kampioen tijdrijden

Kristof Vandewalle voor het derde jaar op rij Belgisch kampioen tijdrijden geworden. De 29-jarige renner van Trek Factory Racing deed 56 minuten en 42 seconden over een zware individuele tijdrit van 44,4 kilometer en klokte daarmee de snelste tijd. Tim Wellens (Lotto-Belisol) werd tweede op zestien seconden achterstand. Pieter Serry (Omega Pharma-Quickstep) gaf eveneens zestien seconden toe, maar moest genoegen nemen met een derde plaats.

Uitslagen:

 

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>