Routley sterkste vluchter in vierde etappe Californië (+beeld)

De 30-jarige Canadees van het continentale Optum p/b Kelly Benefits heeft de vierde etappe in de Ronde van Californië gewonnen. Routley, rijdend in de bergtrui, bleek de beste van een zeskoppige vluchtersgroep die uit de klauwen van het peloton bleef. Gregory Daniel en Kevin de Mesmaeker eindigden respectievelijk tweede en derde.

In het peloton bleek Mark Cavendish de sprinter. De Brit nam beslag op de zevende stek voor Peter Sagan en Matthew Goss. Danny van Poppel werd als beste Nederlander twaalfde. Bradley Wiggins pakte nog vier seconden op zijn directe concurrenten vanwege een gaatje in het peloton.

Uitslagen:

Video:

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>