Wiggins controleert, Chaves profiteert in Californië (+beeld)

Johan Esteban Chavez heeft de dagzege in zesde etappe in de Ronde van Californië gegrepen. De renner van Orica GreenEdge kwam op de Santa Clarita-Mountain High solo aan. De Colombiaan liet zijn vijf medevluchters in de slotkilometers van de koninginnenrit achter en soleerde naar de winst. Chavez staat mede door zijn overwinning nu zevende in het algemeen klassement. Bradley Wiggins, de huidige leider, finishte op een kleine minuut en behield zijn gele trui.

Uitslagen:

Video:

 

 

Lees ook:De Airworx Plus 10.0: Robuust en luxueus
Lees ook:SKS Germany RideAir: Niet meer pompen onderweg
Lees ook:Trekz Titanium maakt fietsen met muziek veilig
Lees ook:Waarom geeft mijn fietsaccu steeds minder lang ondersteuning?
Lees ook:Bitemojo self-guided foodtours: een review

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>