Cancellara stelt poging werelduurrecord uit

Trek Factory Racing heeft bekend gemaakt dat Fabian Cancellara voorlopig geen poging doet om het werelduurrecord te verbreken. De beslissing van de Zwitser is het gevolg van een eventuele nieuwe regels voor het breken van het record.

De aantrekkingskracht van het werelduurrecord zou voor de Zwitser verdwijnen als de regels zouden worden doorgevoerd. Zo zou de UCI van plan zijn dat het record aangevallen mag worden op elke fiets die aan de eisen van de wielerunie voldoet. Cancellara benadrukt dat hij niet tegen technologische innovaties maar dat het charmante van het record een beetje verdwijnt.

Wanneer Spartucus het record wel gaat proberen te verbreken is onbekend.

Lees ook:Trekz Titanium maakt fietsen met muziek veilig
Lees ook:Garmin Edge 820 combineert 520 en 1000 in één model
Lees ook:De Airworx Plus 10.0: Robuust en luxueus
Lees ook:Waarom geeft mijn fietsaccu steeds minder lang ondersteuning?
Lees ook:ALO Drinks: Heerlijk voor na het wielrennen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>