Cancellara stelt poging werelduurrecord uit

Trek Factory Racing heeft bekend gemaakt dat Fabian Cancellara voorlopig geen poging doet om het werelduurrecord te verbreken. De beslissing van de Zwitser is het gevolg van een eventuele nieuwe regels voor het breken van het record.

De aantrekkingskracht van het werelduurrecord zou voor de Zwitser verdwijnen als de regels zouden worden doorgevoerd. Zo zou de UCI van plan zijn dat het record aangevallen mag worden op elke fiets die aan de eisen van de wielerunie voldoet. Cancellara benadrukt dat hij niet tegen technologische innovaties maar dat het charmante van het record een beetje verdwijnt.

Wanneer Spartucus het record wel gaat proberen te verbreken is onbekend.

Lees ook:Een rugzak voor tijdens het wielrennen: wel of niet doen?
Lees ook:Powerbanks, de oplossing voor onderweg
Lees ook:In welke provincie wonen de beste fietsers?
Lees ook:Nooit meer lang zoeken, altijd de beste prijs!
Lees ook:Gran Fondo Dead Sea: Koersen in een land met een imagoprobleem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>