Slotrit Californië prooi voor Cav, Hofland in het ziekenhuis (+beeld)

De afsluitende etappe in de Ronde van Californië is op naam gekomen van Mark Cavendish. De Britse sprinter bleek na 122 kilometer de beste in de massasprint. John Degenkolb eindigde als tweede. Sagan moest genoegen nemen met plek drie. Bradley Wiggins heeft het algemeen klassement van de Ronde van Californië op zijn naam geschreven.

Moreno Hofland kwam in de slotetappe hard ten val. De Nederlandse sprinter van de Belkin-formatie moest een bezoekje brengen aan een Amerikaans ziekenhuis. Het bezoek bleek al snel een opname te worden. Hofland heeft onder meer verschillende ribben gebroken. Volgende week mag Hofland terug naar Nederland vliegen.

Uitslag etappe:

Uitslag algemeen klassement:

Video:

 

 

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>