Michael Matthews geeft op in Giro d’Italia 2014

Michael Matthews zal vandaag niet meer van start gaan in de elfde etappe in de Giro d’Italia. De Australiër, die een super Giro beleefde, kampt met de gevolgen van zijn zware crash in rit negen. Gisteren werd Matthews nog derde in de ontsierde massasprint van etappe tien. Vandaag voelt de voormalig rozetrui-drager zich niet goed genoeg om te starten. De renner van Orica-GreenEdge heeft enorm last van zijn rug.

Matthews was één van de favorieten voor de dagzege vandaag. De elfde etappe leek hem goed te liggen. Meer informatie over etappe elf kunt u vinden in onze voorbeschouwing.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>