Herstellende Gesink focust zich op NK en Vuelta

De ambitieuze Nederlander Robert Gesink lijkt goed te herstellen van zijn operatie aan zijn hartritmestoornissen. De Belkin-renner denkt alweer na over zijn vervolg van zijn wielercarrière. Gesink maakte zijn plannen voor de rest van 2014 afgelopen weekend bekend.

Zo zal Robert Gesink 29 juni aan de start verschijnen van het NK wegwielrennen. Daarnaast is Gesink van plan om de laatste grote ronde van het seizoen, de Vuelta, te rijden. Tot slot sluit de positief ingestelde renner zijn deelname aan de Tour de France nog niet uit. Samen met Bauke Mollema zal Robert Gesink maandag vertrekken naar de Sierra Nevada. Daar heeft Belkin een trainingsstage belegd voor de beide klimmers.

We kunnen dus concluderen dat de behandeling goed is geweest voor Robert Gesink. De ronderenner hoopt dat hij voor zijn leven lang van zijn hartritmestoornissen verholpen is. Naar eigen zeggen rijdt Gesink nu een stuk vrijer rond.

 

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>