Phinney beste tijdrijder van Amerika

Taylor Phinney heeft de Amerikaanse titel in het tijdrijden op zijn naam gebracht. De renner van BMC had over de 30,9 kilometer slechts 37.48 nodig. Met een gemiddelde van ruim 49 kilometer per uur raasde de 23-jarige Amerikaan naar de titel. Phinney bleek 51 seconden sneller dan Tom Zirbel. Zirbel eiste vorig jaar de titel op. Dit jaar moest hij genoegen nemen met een tweede plek voor David Williams die 1.24 toegaf op Taylor Phinney.

Uitslagen:

Lees ook:SKS Germany RideAir: Niet meer pompen onderweg
Lees ook:De Airworx Plus 10.0: Robuust en luxueus
Lees ook:Bitemojo self-guided foodtours: een review
Lees ook:Garmin Edge 820 combineert 520 en 1000 in één model
Lees ook:Trekz Titanium maakt fietsen met muziek veilig

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>