Phinney beste tijdrijder van Amerika

Taylor Phinney heeft de Amerikaanse titel in het tijdrijden op zijn naam gebracht. De renner van BMC had over de 30,9 kilometer slechts 37.48 nodig. Met een gemiddelde van ruim 49 kilometer per uur raasde de 23-jarige Amerikaan naar de titel. Phinney bleek 51 seconden sneller dan Tom Zirbel. Zirbel eiste vorig jaar de titel op. Dit jaar moest hij genoegen nemen met een tweede plek voor David Williams die 1.24 toegaf op Taylor Phinney.

Uitslagen:

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>