Marcotte kroont zich tot Amerikaans kampioen

Eric Marcotte heeft de Amerikaanse kampioenschappen wielrennen gewonnen. Travis McCabe eindigde op de tweede plek. Alex Howes werd derde. Taylor Phinney kuste onderweg hard het asfalt. De Amerikaan had de individuele tijdrit eerder deze week op zijn palmares bijgeschreven maar moest in de wegwedstrijd gedwongen opgeven. De 23-jarige renner liep bij zijn val twee breuken in zijn linkeronderbeen op.

Uitslagen:

Lees ook:Zwift levert renner profcontract op
Lees ook:Waarom geeft mijn fietsaccu steeds minder lang ondersteuning?
Lees ook:Trekz Titanium maakt fietsen met muziek veilig
Lees ook:SKS Germany RideAir: Niet meer pompen onderweg
Lees ook:Bitemojo self-guided foodtours: een review

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>